esmaspäev, 23. veebruar 2009

Idee valimised ühendada leidis kvaliteetset vastukaja

Andrus Ansip pakkus täna oma kõnes mu idee välja. Muidugi, nagu ikka viitamata, kuid mis minul vanainimesel sellest, peaasi, et tehtud saab.

Kahjuks ei olnud Tartu poisil niipalju tarmukust, et see kokkuhoid kohe, praegusel raskel ajal ära teha. Aga parem hilja kui mitte kunagi.

Paljud küsivad minult, et miks ma seda blogi pean. Loomulikult selle pärast, et seda loevad olulised inimesed. Ma ei ole nagu delfi, kes loeb vaid koguarvu - mina hindan oma publiku kvaliteeti. Ansip, president, 100 kolleegi... rohkem tegelikult ei oskagi tahta. Postitus siia, ning kõigil on kiiresti info käes (ja mõni päev hiljem juba ka teostus aastapäevakõnes välja hõigatud). Aga kui ma oma ideid Riigikogu kõnepuldist esitama pean, siis reeglina on pool saali tühi ning stenogramme ei loe niisama siin mäe peal küll keegi.

Niiet kolleegid, minu soovitus teilegi - blogige!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mina küll ei usu, et keegi peale järvakate su blogi loeb...

Anonüümne ütles ...

Mina pole kindlasti mitte järvakas ja poliitik ka mitte, suht kindel, et seda blogi loeb väga erinev rahvas, kuid ma pakun välja, et alla keskmise intellektiga inimesele ei paku selles blogis käsitletavad teemad lihtsalt huvi! Sellest on kahju, sest sellepärast me valimistega samma ämbrisse pidevalt astumegi.

Jaan Kundla ütles ...

Seda blogi edastatakse Riigikogu kantselei poolt kõikidele riigikogulastele korra nädalas, samuti monitoorib seda peaministri büroo, mitmed meediakanalid ning ministeeriumid. Ning paljud toredad juhulugejad nii järvamaalt kui mujalt. Lugejaskond ei ole suur, kuid kvaliteetne.