reede, 11. juuli 2008

Hundisilmal seda va krõbisevat ikka jagub

Alles see oli kui Hr Savisaar informeeris avalikkust oma puhkuseplaanidest ning üle keskmise kelmikast kirjanduse valikust selleks perioodiks oma öökapil. Paljud naljahambad muidugi vangutasid pead ning ilkusid, et ei tea kas ka Vilja kaasa läheb - on ta ju ise ka tunnitsanud, et see kooselu on juba kitsaks jäänud. Aga vaata! Kohe järgnes pildiga tõestatud uudis, et mõlemat, hii härrat kui prouat on nähtud kodu lähedl valesti parkimas. Läheb põnevamaks, onju? Kaasas on raamat, naine ning sellega ei piirduta! Veel keegi kolmas, kes poes käib ja teenindab! Ilmselt siis autojuht või Hr Jõgeva. Kinky, nagu ameeriklased tavatsevad öelda!

Mis on võimsast elust veel puudu? Raha muidugi! Ma ei oleks seda posti hakanud kirjutama, kui täna poleks selgunud laekumised parteikassasse, miljonist kolmandik taas perre tõmmatud. Tulemas on ilus puhkus.

Tõsiselt rääkides aga tekkis mul aga mõte, et paljud inimesed ei oska üldse perspekiivi panna, et kui suur summa on 360 000 krooni parteikassas. Mina tean, et see on valimistevälisel ajal ning lisaks suvel päris suur summa, ehkki enne valimisi ei paistaks eriti kuidagi silma. Siiski ei ole ka mina jälginud kuidas üldised rahakogumise trendid on.

Postimees! Kelle asi on, Laanet andis 11365 krooni??? Kirjutage uudis perspektiiviga, koos graafikuga, et millised parteid ja kui palju on viimastel kuudel kogunud!!! Mis pressiteadete äratrükkimise komme see on! Kas teil on suvel toimetuses nii kiire, et ei ole mahti veidi töödki teha? See oleks ülevaatlik ja kena uudis, mida saaks avaldada igal kuul koos graafikuga, kui alguses veidi väljavõtteid teha. Võtke koguni ajalooga kuni pool aastat enne eelmiseid valimisi ja pange lehte. Ilmekas pilt saaks olema.

Lähen nüüd taas muru niitma. Kena suve teilegi, lugejad!

Kommentaare ei ole: