esmaspäev, 5. oktoober 2009

Tublid koerad kergitavad oma saba ise. Kiitus.

Tore noor mees on omale kena video teinud. Palub reklaamida, toetan.

Aga tahan kirjutada ka selle reklaami varjupoolest - mis on valesti? Nimelt see, et õunakampaania varjus ei ole aru saada, et tegemist on Rahvaliitlasega. Selle eest suur häbi ja minu häält ei saa! No ma ei valigi Tallinnas, aga isegi mõttelist häält ei saa.

Niimoodi ilma parteita võivad rääkida ikka ainult need, kes ei ole parteis. Mina näiteks. Vastasel juhul on tegemist inimeste petmisega. See oleks nagu siga pintsakus müüa, võiks teravasti öelda. Ma ei pea siin silmast otseselt seda Laurit, tema reklaam on tõesti kena ja ma usun, et noormees ise ka tubli.

Positiivne selle reklaami puhul on see, et kandidaat reaalselt midagi ise teeb. Läheb kodunt välja, kohtub inimestega ja filmib. Pärast veel koos sõpradega kleebib filmirulli õigesti kokku ja lisab efektid. See on pühendumine, mida viimasel ajal poliitikas liiga harva näeb. Riigikassast voolavad miljonid parteide arvetele, sealt otse reklaamibüroodesse, kandidaadid ise tihti sõidavad valimisperioodil Mauritiusele puhkama, kuna kodumaal ei ole telekast peale iseenda reklaamide midagi vaadata.

2 kommentaari:

urr ütles ...

Tegemist on ennekõike isikuvalimistega. Usun, et mind valivad inimesi ainult üks videoklipp ei veena, nad vaatavad ka seda, mida teinud olen. Igal pool on väga hästi kätttesaadav info minu seotuse kohta Rahvaliiduga. Muidu aga, suured tänud!

Jaan Kundla ütles ...

No mis sa siis ka ära teinud oled, loe kohe siiasamma kirja, juhuks kui keegi lugema satub.