teisipäev, 29. september 2009

Kommid korralikuks, rasvad pakile kirja!

Mina olen juba vana mees, mis minul transrasvadest! Komm siin, küpsis seal vastuvõtul, saan hakkama. Aga teie nooremad poliitikud, mis te istute ja vahite kuidas väike naisterahvas peab kogu kommitööstusega sõdima!

Kõik lahingud Evelini ja kommide vahel jäävad seni selle taha, et keegi ei tea kuidas nende transrasvadega on. Evelin ütleb, et on transrasvane kräpp ja Kalev ütleb, et Evelin eksib, aga nad ei ütle täpselt mis osas eksib ja kui palju neil transrasvu on. Toidukeemik kutsutakse telesaatesse ja ta ütleb, et transrasvad on kahjulikud, kuid tal ei ole õrna aimugi kui palju aineid kommis või teises on.

Peale selle ütles teadlane televiisoris veel väga olulise lause - transrasvu ei pea Euroopa Liidus ära märkima, kuna need ei ole suurtes riikides probleemiks. No kutsuge mind kasvõi Innoks, aga ma ütlen, et see on üks kahtlane lugu. Kui ikka saab tooteid oluliselt odavamaks teha ja seaduslikult, siis mina ei usu, et puhas eetilisus suurkorporatsioone kuidagi tagasi hoiab.

Ja nüüd peamise juurde - noh, Rahvaliidu poisid! Mis te istute seal ees, piilute üle õla mis vana mees kirjutab ja kihistate! Kas on raske nüüd minna ja seaduseelnõu valmis kirjutada, et Eesti turul peavad transrasvad pakendile märgitud olema?! Just praegu on see hetk, kui see seadus saab teoreetiliselt läbi minna ja te olete Eesti rahva ees kasvõi sendigi oma palgast tagasi teeninud. Vaene naine peab üksi madistama ja tursked Riigikogu jõmmid lihtsalt vahivad ja maigutavad, komm põses. Tööle!

Kommentaare ei ole: