teisipäev, 19. jaanuar 2010

Broilerimasinatele trääsa!

Lukas võttis parteide lasteaialt raha ära. Tubli mees ma ütlen! See ei ole võrdne poliitikute rahastamine, kui osadel on noorteorganisatsioonid kuhu miljoneid ujutatakse ja minu poiss ei saa midagi. Mis siis, et ta juba suur mees.

No kuulge. Vähe sellest, et parteid suunavad otse riigikassast omale igal aastal täiesti kontrollimatut raha tegevuskuludeks, tuleb välja, et peale selle kraabivad nad veel ka tavaliste noorte kaukast paraja nutsu. Mina ausalt öeldes ei teadnudki seda tänaseni. Arvasin, et sellelt realt saavad raha mudellennukite tegijad ja looduses matkajad. Aga tegelikult ostetakse triikraudu, et püksisäär parteilipu sissetoomisel sirge oleks.

Kes usub, et Edgari Kotkas või IRL Noored Kotkad selle raha eest midagi sellist teevad, mille eest ühiskond pärast tänulik on? Olete mõelnud miks nad valimiste ajal vanade poliitikute näopiltidega pabereid jagavad kaubakeskustes? Kas nad alandaks ennast, kui selle eest noortelaagrisse ei pääseks? Vaevalt. Aus oleks, kui laagri maksaks kinni see sama partei oma nutsust mis riigieelarvest iga kuu kaukasse potsatab. Aga selle asemel võetakse see ühiskonnast hoopis kunstilaagrite ja noorteliikumiste arvelt.

Lukase samm üllatas mind ja ei saa jätta takka kiitmata. Lühikeste pükstega parteisõdurid, minge tagasi lapsepõlvemaale, las jääda poliitika vanematele. Kuni meie siin jageleme minge teie parem ja teavitage üksteist seksiga seotud ohtudest või mõnest vahvast uuest üritusest.

Kommentaare ei ole: