esmaspäev, 31. august 2009

Konspiratsiooniteooria - valimisreklaamid ei ole valimisreklaamid!

Jõu näitamine tõstab partei populaarsust, seega on mõnedele parteidele kõrges kaares seaduste peale laskmine osa valimiskampaaniast.

Kui Savisaar valesti pargib, siis ta ei vabanda - ta laseb parkimiskoha tingimusi muuta ja pargib seal ka edaspidi. Vabandamine, vea tunnistamine näitab nõrkust. K-kohukeste kampaania kandis sama sõnumit: "teie tehke oma seaduseid seal riigis, mina elan enda seaduste järgi".

Milline show on tulemas neil KOV valimistel?

Suvilasse sõites nägin linnas Keskerakonna valimisreklaame, kus linnaosavanem ütleb midagi, näiteks et kuhugi tuleb mingi asi või avalik ehitis ning neil reklaamidel ei ole Keskerakonna logo ega viiteid valmistele. Ja siis tekkis mul mõte, et äkki need ei olegi valimisreklaamid? Äkki need on linnaosade rahade eest ostetud kommunikatsioon? Linnaosalehed ju ka ei olevat propaganda! Mis siis kui ka Vakra välireklaam lihtsalt informeerib nõmmekaid Nõmme turu olemasolust?

Saame näha. Kui teised valmiste välireklaamid maha võetakse ja need üles jäävad, siis alles hakkab nalja saama, kuna need reklaamid saavad kõik jubedasti meediat läbi artiklite. Ning kõigis neis artiklites mis siis sõimavad Keskerakonda alatus poliitikas mainitakse ühtlasi ära linnaosavanemate saavutusi, nimesid jne. Ning mis põhiline - näidatakse taas jõudu. Tegite seaduse mis piirab midagi? HAHAHAAAAaaa naerame teie ponnistuste üle!

Kohtus ei saa nad kaotada. See ju ei ole valmisreklaam. Valmisreklaam kutsub kedagi valima ning räägib parteidest. Tõestage, et see reklaam kus seisavad linnaosavanemad ja mis tutvustab linnaosade saavutusi kodanikele ning mille eest maksab linnaosavalitsus on valimisreklaam. Kapo kaebab linnaosad (mida juriidiliselt peaaegu olemas ei ole) kohtusse?

Muidugi on minu jutt fiktsioon ning ilmselt nii ei lähe. Ilmselt on erakonna nimi reklaamidelt puudu vaid selle pärast, et Tarandil ka ei olnud ja vaadake kui hästi tal läks. Ma tahaks loota.