kolmapäev, 10. juuni 2009

Tulumaks tõuseb! BUUUUU!!!

Selleks, et tulumaksuga meie riiki turgutada ei ole vaja seda tegelikult tõsta. Piisab, kui korralikult hirmutada.

Nimelt on väga paljudel firmadel arvel suured kogused raha jaotamata kasumi kujul. Seda raha ei ole dividendidena välja võetud, kuna siis peaks tasuma tulumaksu, aga see langeb ju pidevalt. Parem on olnud lasta rahal intressi koguda ja võtta see välja hiljem, kui tulumaks on veelgi langenud. Sellised säästjad on kokkuhoidlikud ja tublid inimesed, kuid nüüd on selle meetodi "parim enne" möödas ja käes aeg raha välja võtta ning tulumaks riigile üle kanda.

Kokkuhoidjad ettevõtjad muidugi naeravad, et teid poliitikuid me teame. Ikka ähvardate, aga siis tuleb Reformierakond võimule ja ikka tulumaks langeb. Hoiame ikka raha arvel edasi...

Minu panus riigieelarvesse on nüüd neile ettevõtjatele selge signaali saatmine. Tulumaks tõuseb ja Reformierakond on samal ajal võimul! Kaalukeel on rääkinud.

See sõnum ongi oluline. Aeg on need eurod kroonideks tagasi konvertida ning firma omanikele välja maksta. See kas tulumaks ka tegelikult tõuseb, ei ole oluline, peamine on sõnum - tulumaks ei lange enam kohe kindlasti. Palun suunduge kassasse.

Kommentaare ei ole: